2013. november 10., vasárnap

Üdvözlet!


A szerkesztőség és jómagam nevében köszöntök minden kedves volt vagy jelenlegi E5vös diákot és tanárt! Javaslom hogy gyakran tévedjetek erre, mert sok érdekes dolgot lehet majd itt olvasni/látni/hallani az iskola életéről. Az oldal eleinte még változhat, kérlek ne lepődjetek meg, igyekezni fogunk, hogy minden a lehető leghamarabb a helyére kerüljön.

A Blogon induláskor a következő rovatok lesznek elérhetők:
- Sport:
A sportért felelős részben, meglepő módon sportokkal fogunk foglalkozni, természetesen az EJG különböző sportokban játszott meccsei köré építve, tudósítások, blogok, interjúk. Szoros partner kapcsolatot sikerült kialakítani az E5vös négerek facebook oldal szerkesztőivel, így tőlük is sok cikket fogunk várhatóan olvasni.

Budai Márton

- Kultúra:
A blog ezen oldalán elsősorban kulturális témájú írásokkal, videókkal fogtok találkozni. Terveink szerint minél gyakrabban próbálunk majd jelentkezni olvasható anyaggal, ami lehet vers, novella, beszámoló, kritika, ajánló, elemzés, de zenei, filmes, vagy egyéb témájú írásokra is számíthattok.  Természetesen szeretnénk közlési lehetőséget nyújtani az Eötvösös „irodalmi tehetségeknek”, így ha szeretnétek írásaitokat nagyobb közönségnek megmutatni, akkor bátran küldjétek el nekünk, vagy mutassátok meg élőben, az iskolában!

Terveink között szerepel különböző pályázatok kiírása (remélhetőleg minél változatosabb témák szerint), hasonlóképpen az iskolai és iskola-közeli kulturális eseményekről való tájékoztatás is. Szeretnénk a kiállításokat is egy kicsit „felvirágoztatni”, változatos, izgalmas témák szerint, sőt, igyekszünk minél gyakrabban videóriportokkal is jelentkezni.

Látogassatok el hát az oldalra gyakran!

Végh Bálint

- Élménybeszámolók és Interjúk:
Az élménybeszámolók és interjúk rovat az E5vös híres diákéletét hivatott bemutatni: élvezetesen tudósít minden fontosabb eseményről, emellett sokféle témában megszólaltat diákokat, tanárokat és bárkit, aki az E5vöshöz kötődik.

Rostás András

- Galéria:
Itt, a galériában megtalálhatjátok a különböző programokról és az iskolai életről készült fotókat. Nézegessétek, terjesszétek őket! Ezek mind a Ti képeitek!
Ha szeretnéd, hogy a te alkotásod is kikerüljön, vedd fel a kapcsolatot Beke Péterrel vagy Viszló Enikővel.
Szép fényeket!

Viszló Enikő
Beke Péter

- DÖ:
A Diákönkormányzat tevékenységét összefoglaló rovatunk nagyobb kötegekben tárja majd elétek a diákélet eseményeit. Persze emellett ne felejtsétek el követni a DÖ Facebook csoportját sem.

a Szollár-kormány

Bármely, a rovatokkal kapcsolatos kérdéssel fordulj a rovat vezetőihez - címek hamarosan az 'Elérhetőségek'-ben, az oldal alján.


Üdv: Bronz Bagoly

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése