2017. augusztus 16., szerda

Költözés az e5vosdo.hu-ra

Aholy E5vös! (Ki emlékszik még erre?)
Több, mint egy éve hallgat a Bagoly. Több kísérlet is volt már az újraindítására, mint a DÖ, mind az Eötvös Diák részéről. Most nem ez történik.
A DÖ ezúttal egy sokkal nagyobban gondolkozik: Új eötvösös közösségi hírportált hoztunk létre, amelynek célja, hogy egy helyen megtalálható legyen, minden ami az Eötvössel és az eötvösökkel kapcsolatos.
Honlapfejlesztő csapatunk ennek tervezésén és elkészítésén több, mint egy éve dolgozik és most megnyitjuk a nyilvánosságnak. Hivatalosan még tesztidőszakban, azaz "béta" fázisban van a Honlap, ezért hibák előfordulhatnak, de a fő funkciók működnek.
Mit jelent ez, hogy "közösségi hírportál"?
Azt, hogy nem legfeljebb pár tíz fős szerkesztőségű Eötvös-blogban, hanem egy olyan hírportálban, amit akár 900-an szerkesztenek. Ezt nem egyik napról a másikra szeretnénk elérni és nem is mindenféle rendszer nélkül. Az oldalon egy általunk "szerkesztőségrendszernek" nevezett struktúrát építettünk ki, amely lehetővé teszi, hogy egy hierarchia szerint írói csoport különböző témákban blogoljanak. Többet magán az oldalon olvashattok.
Ahhoz, hogy facebookon is megjelenjen minden új cikk, a majdnem 7(!) éve inaktív DÖ oldalt vesszük igénybe. Az itt megosztott cikkek alatt szinkronizálódnak a kommentek is, így a honlapon és facebookon ugyanazokat a megjegyzéseket láthatjátok.
Reméljük elnyeri tetszéseteket az oldal,
Az Eötvös DÖ Honlapfejlesztői csapata


A facebookos kísérőoldal: https://www.facebook.com/e5vosdo/

A Honlap főoldala: http://e5vosdo.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése