2013. december 1., vasárnap

Update 2.0

Ahoy E5vös népe!

Az elmúlt időben is sok érdekes dolgot olvashattatok a blogon, de most pár nagyobb változást eszközöltünk.
Kezdjük is talán a legszembetűnőbbel: sokan jeleztétek felénk, hogy az általunk elsőre választott megjelenés habár stílusos, hosszas olvasgatás után kicsit zavaróvá válik az ember szemének, ezért úgy döntöttünk, lecseréljük tollazatunk és így jött létre az új megjelenés - amolyan "hóbagoly" féle. Az új megjelenést köszönjük Beke Péternek.



Ezen kívül oldalunk kibővült egy jobb oldali sávval, ahol több és egyre több dolgot találtok, híreket, fontos információkat, valamint a rovatok listáját is ide helyeztük át.







 Elhelyeztünk továbbá a rövidhír-folyamot, ahol mindig a legfrissebb iskolai sportesemények (kosár, kézilabda, röpi és még sok más...) eredményeit találjátok meg.


Szintén újítás az oldalsávban a naptár, ahova felvittük az összes előre várható eseményt az iskola idei tanévre szánt ütemtervéből. Itt megtaláljátok az ebédbefizetések időpontjait, a szüneteket és mindenféle hasznos motyót a jövőre nézve. Ezt a naptárat szinkronizálni tudjátok a saját Google Naptáratokkal, állíthattok be értesítéseket, hogy ne maradjatok le semmiről. A naptárat frissítjük majd a legfrissebb információkkal, úgyhogy érdemes lesz figyelni rá.

Végül, de nem utolsó sorban pedig frissítettük az "Elérhetőségek" oldalunkat, ahol megtaláljátok a BlogTeam™ vezetőinek, és a rovatoknak az elérhetőségét is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése