2013. december 7., szombat

E5vös sportok: helyzetjelentés

Amatőr kosárcsapatunk két mérkőzés után 100%-al áll. A Madách Gimnázium csapatát 61-55-re, míg a Szent Lászlót 59-30- ra intézték el. Mind két meccsre igaz, hogy kezdetben nagy előnyt sikerült kiépíteni, mely a meccs végére csökkent, de a siker így sem maradt el. A nehéz percekben óriásit segített a közönség, gyakorlatilag hat az öt ellen játszottak a srácok. Ez úton is szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki kijön szurkolni bármilyen E5vösös sport eseményre.
A kosárcsapat edzőjével készült videóinterjút ITT találjátok.


Kézilabda csapatunk megnyerte első meccsét a legkeményebb ellenfél, a Ciszterci Gimnázium ellen. Igaz, ebben komoly szerepe lehet annak a ténynek, hogy ellenfelünk a meccsnap előtt feladta a meccset. Ennek okait nem tudjuk (bár valószínűsíthető, hogy a matek OKTV miatt túl sokan maradtak volna távol, így inkább feladták).

Profi serdülő kosár csapatunk hét pontos sikert aratott a József Attila Gimnázium felett egy barátságos felkészülési meccs során. Jó volt látni, hogy ezek a mesteri szinten kosárlabdázó játékosok, akik még szinte sose játszottak együtt ilyen formában, hogy csiszolódtak össze percről-percre és az egyéni akciókból mintaszerű támadások lettek.

A héten elmarad amatőr kosárcsapatunk meccse, így a következő sportesemény amire kilátogathattok a december 9.-i kézilabda meccs lesz hazai pályán. Ha minden jól megy, első otthon játszott meccsünkön avatják fel játékosaink az új mezeket. Hajrá srácok!

Sajnos a sok siker mellett lány csapatunk elvesztette 2. meccsét a szinte csak profikból álló Kölcsey Ferenc Gimnázium csapata ellen. Igaz csapatunkból több kulcs játékos is sérüléssel bajlódik, ezért nem tudtak játszani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése