2014. február 16., vasárnap

Eötvös sport helyzetjelentés- őrült február

Mi várható a közeljövőben:


Lány röplabda:
  A csütörtöki napon iskolánk V. korcsoportos lány röplabda csapata simának tűnő 3-0-ás vereséget szenvedett a Szent Imre Gimnázium csapatától. Aki azonban ott volt, láthatta, hogy mind 3 szett nagyon szoros csatában dőlt el. A lányok kitették a szívüket a pályára, minden labdáért még az utolsó utáni pillanatban is küzdöttek és több elképesztően szép pontot szereztek már teljesen reménytelen szituációból is. Ez úton is gratulálunk nektek. És még sokáig búslakodni se kell, hisz jövő hét csütörtökön újra pályán láthatjuk őket itthon, szintén 15:30-as kezdettel.

E5vös Négerek-amatőr kosárlabda:
  Amatőr kosárcsapatunk - ismertebb nevén az E5vös Négerek - kisebb szünet után, remélhetőleg még erősebben, még szórakoztatóbban tér vissza a pályára. A csapatra kemény hetek várnak, hisz a 100%-kal álló alakulat először a Madáchcsal játszik hétfőn 15:30-tól az Arénában. Majd következnek a szerbek. A Nikola Tesla szerb nemzetiségi sulival kevesebb, mint 2 hét alatt 4x (négyszer) fognak találkozni. 2x a Budapesti csoport körben és 2x az ORSZÁGOS SELEJTEZŐ BUDAPESTI DÖNTŐJÉBEN.(Ezeknek időpontjairól lejjebb).

Profi kosárlabda:
  Nem csak a Négerek, az igazolt kosarasok (V. korcsoport) is elkezdenek játszani, igaz nekik ez még csak a szezon kezdete. Szintén hétfőn kezdenek, méghozzá idegenben. Érdemes megemlíteni, hogy február 28.-án dupla rangadót nézhet az Eötvös közönsége. 12:45-től a Négerek játszanak, míg 15:00-tól a nyilt csapat lép pályára az oroszlánbarlangban.

Amatőr kézilabda:
  Kézi csapatunk sem fog unatkozni, bár nekik csak 1 meccsük van hátra, az is idegenben, talán a legerősebb ellenfél ellen, de ez senkit sem hátráltathat meg. Győzedelmeskedni kell kedden a Szent István játékosai felett.

  Muszáj kihangsúlyozni, hogy óriási szüksége van mindegyik csapatnak az iskola és a diákok támogatására, így ezúton is arra kérlek titeket, hogy látogassatok ki lehetőleg minél több meccsre és buzdítsátok osztálytársaitokat, évfolyamtársaitokat és gazdagodjatok ti is egy élménnyel.

Hogy pontosan, mikor és hol azt itt olvashatjátok:

Lány röplabda:
február 20. Eötvös - Nikola Tesla 15:30 Eötvös Aréna
február 21. Szent Imre - Eötvös 15:00 Villányi út 27.

E5vös Négerek-amatőr kosárlabda:
február 17. E5vös Négerek - Madách Imre Gimnázium 15:30, Négerek Aréna. 
február 19. Nikola Tesla Gimnázium - E5vös Négerek 15:30, Rózsák tere 6-8.
február 26. Nikola Tesla Gimnázium - E5vös Négerek 15:30, Rózsák tere 6-8. ORSZÁGOS
február 28. E5vös Négerek - Nikola Tesla Gimnázium 12:45, Néger Aréna
március 3. E5vös Négerek - Nikola Tesla Gimnázium 15:30, Néger Aréna ORSZÁGOS

Profi kosárlabda - V. korcsoport:
február 17. Csik-Eötvös 14:30 Medve utca 5.-7.
február 24. Eötvös- Szent László 15:00 Eötvös Aréna
február 28. Eötvös- Dózsa 15:00 Eötvös Aréna

Amatőr kézilabda:
február 18. Szent István-Eötvös József Gimnázium 15:30 Ajtósi Dürer sor 15.


Hajrá Eötvös!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése